El grup empresarial Toshiba-Mitsubishi instal·la una nova seu a València

Fa un mes que la també japonesa Hitachi va fer públic que la ciutat acollirà un dels dos centres operatius a Espanya

Imatge d'arxiu d'una seu de Toshiba
Imatge d'arxiu d'una seu de Toshiba / Shutterstock

Nous anuncis de multinacionals per instal·lar seus a la Comunitat Valenciana. La multinacional japonesa TMEIC Toshiba Mitsubishi-Electric Industrial Systems Corporation, a través de la filial espanyola TMEIC Port Technologies, ha anunciat que instal·larà una de les noves seus a la ciutat de València, dins dels plans d'expansió a Europa i en el món.

El director general de TMEIC Port Technologies, Francisco J. Grau Cavanillas, ha assenyalat aquest dilluns que la nova oficina pretén, a més, convertir-se en "un referent" per als empleats de la multinacional, a més d'aconseguir major "visibilitat" per als clients globals i "atraure talent".

La nova oficina, que tindrà una superfície de 1.000 metres quadrats, s'instal·larà en l'avinguda de les Corts Valencianes, segons ha informat la consultora immobiliària que ha assessorat la companyia i a la propietat.

TMEIC Port Technologies ofereix solucions en el sector de la logística del contenidor, proporcionant serveis d'automatització i enginyeria destinats a millorar els processos de moviment de càrregues i traçabilitat de contenidors dels clients.

Hitachi també ha anunciat seu a València

Aquest anunci arriba el mes següent que Hitachi fera públic que València acollirà un dels dos nous centres d’enginyeria digital de l’empresa Global Logic, filial de la marca japonesa. Una inversió que el president del Consell, Ximo Puig, va assegurar que crearà mil llocs de treball inicialment a la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats