El secretari d'Estat de Turisme afirma a Benidorm que l'Imserso "no està en risc" i començarà en les dates habituals

Per a Valdés, aquesta garantia "és compatible amb una necessària reflexió sobre el programa i quin és el servei que s'ofereix i com integrar al sector hoteler"

El secretari d'Estat de Turisme, Fernando Valdés, en la inauguració del Digital Tourist de Benidorm
El secretari d'Estat de Turisme, Fernando Valdés, en la inauguració del Digital Tourist de Benidorm / Twiterr: @GVAturisme

El programa de majors Imserso "no està en risc" i començarà a ser comercialitzat en les mateixes dates que en els últims anys, ha assegurat aquest dijous el secretari d'Estat de Turisme, Fernando Valdés.

En la inauguració del Digital Tourist de Benidorm, al costat de l'alcalde benidormer, Toni Pérez, i al secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, entre altres, Valdés ha sigut preguntat pels periodistes per l'Imserso i ha volgut aclarir que "el programa no està en risc".

"Està garantida l'operativitat del programa de l'Imserso i el seu inici en temporada regular", de manera que aquest 2022 "es començarà a comercialitzar en les dates tradicionals d'aquests anys perquè els nostres majors continuen gaudint", ha assegurat.

Per a Valdés, aquesta garantia "és compatible amb una necessària reflexió sobre el programa i quin és el servei que s'ofereix", així sobre "com integrar al sector que fa el servei, especialment a l'hoteler, que és una part fonamental del servei".

Ha incidit que, en paral·lel a la prioritat que no s'interrompa el programa, és necessària una "reflexió" que permeta fer una escolta activa, veure les opinions del sector i dels majors i com "podem continuar oferint incorporar a l'Imserso en la nostra gran ambició, que Espanya competisca en el futur en qualitat i no en costos".

El preu fixat per l’Imserso i els adjudicataris obliga els hotels espanyols a treballar a un preu net de 22 € per persona i dia, incloent-hi allotjament en pensió completa amb vi i aigua, wifi gratis, calefacció i aire condicionat i tots els serveis de l’hotel.

També et pot interessar

stats