Puig avança que el govern espanyol es reunirà amb Tesla perquè s'instal·le a la Comunitat Valenciana

El president de la Generalitat en funcions ha indicat que l’arribada de la multinacional "depén de moltes qüestions"

Puig denuncia el posicionament del PP i Vox davant la violència de gènere
Declaracions de Ximo Puig als mitjans de comunicació / À Punt NTC

El president de la Generalitat en funcions, Ximo Puig, ha anunciat aquest dimarts que el Govern espanyol "està intervenint" i tindrà "les reunions que siguen necessàries" per a instal·lar Tesla a la Comunitat Valenciana. Ha remarcat, en aquest sentit, que posarà "tots els seus ressorts per tal de facilitar-ho". Així s'ha pronunciat Puig en declaracions als mitjans de comunicació a València, on ha indicat que l’arribada de la multinacional "depén de moltes qüestions" i que "en tots els països hi ha moltes negociacions".

El cap de l'executiu valencià en funcions ha assenyalat que durant aquests anys han generat un "espai amable per a la inversió" i que hi ha "molts projectes que podrien aterrar a la Comunitat Valenciana". En aquest cas, ha indicat que el seu govern "no ha fet mai aventurisme polític i partidista", sinó que ha basat aquestes relacions en "la credibilitat, la confiança i la confidencialitat".

Així mateix, ha explicat que les negociacions "avancen amb normalitat i la màxima confidencialitat" i que espera que, amb el canvi de govern, els projectes "no s'alteren i es puguen portar avant". "Es tracta que l'engranatge en el traspàs de poder facilite absolutament les definicions dels projectes", ha indicat.

Aquestes declaracions es produeixen després que el pròxim president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha demanat al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i al mateix Puig, que siguen "conseqüents" i "lluiten" per l'arribada de Tesla a la Comunitat Valenciana mentre estiguen governant. Mazón va dir que seria "molt lamentable" que per una "suposada filtració" Tesla "abandonara la idea de vindre a la Comunitat Valenciana".

També et pot interessar

stats