El Consell defén que ha sigut "exquisit" en la confidencialitat sobre Tesla

El govern valencià guarda silenci sobre les possibilitats del projecte i assegura que treballa amb diverses empreses per a captar inversions per valor de 24.000 milions

La consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, Rosa Pérez Garijo, en la roda de premsa posterior al ple del Consell
La consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, Rosa Pérez Garijo, en la roda de premsa posterior al ple del Consell / Europa Press

La consellera de Participació, Rosa Pérez Garijo, ha defés en nom de Consell que el Consell ha sigut "exquisit" sobre les clàusules de confidencialitat sobre la possible instal·lació d'una planta de fabricació de vehicles elèctrics de Tesla a València, tot i la revelació de detalls de la negociació. 

Preguntada per filtracions, Pérez Garijo, que ha exercit de portaveu, després del ple del Consell, en substitució d'Aitana Mas, ha defés que el Consell ha treballat de manera "escrupolosa", com assegura que s'està fent amb altres empreses per a atraure inversions per valor de 24.000 milions.

"Hi ha criteris estrictes de confidencialitat i, per això, no es pot dir res; pensem en els interessos de la Comunitat Valenciana, no confirme res, aquest govern ha treballat i ho farà fins a l'últim dia per a procurar la màxima inversió possible", ha explicat.

La companyia estatunidenca Tesla negocia amb la Generalitat instal·lar a la Comunitat Valenciana una fàbrica de vehicles elèctrics, que podria suposar una inversió de 4.500 milions d'euros.

El fabricant estatunidenc és l'impulsor d'aquest gran projecte, que el Consell no ha confirmat públicament pel contracte de confidencialitat amb la companyia. El govern valencià ha desmentit que existisca "un acord tancat". 

També et pot interessar

stats