Pepe Álvarez, reelegit com a líder de la UGT

El secretari general ha aconseguit el suport del 85,83% dels vots en el 43 congrés del sindicat, que se celebra a València

Pepe Álvarez compareix al 43 Congrés de l'UGT a València
Pepe Álvarez compareix al 43 congrés de la UGT a València / EuropaPress

Pepe Álvarez ha sigut reelegit per a liderar el sindicat UGT els pròxims quatre anys amb una gran majoria en el 43 congrés, que se celebra a València. Àlvarez ha aconseguit el suport del 85,83% dels vots, amb una comissió executiva més nombrosa.

Els 800 delegats presents en el congrés confederal, que se celebra des d'aquest dimarts al Palau de Congressos, han donat el seu suport així a la nova executiva, que compta amb tres subsecretaries generals i diverses noves secretaries.

Álvarez portarà el timó del vaixell, en el qual repeteix Cristina Antoñanzas, com a subsecretària general; Rafael Espartero, que ascendeix a subsecretari d'organització; Ana García de la Torre, com a secretària de salut laboral; Jesús Gallego, com a secretari d'internacional; i Sebastián Pacheco, com a secretari de formació.

Quant a la resta d'òrgans confederals, la comissió de garanties va rebre el suport del 93% dels vots; la comissió de control econòmic, del 92,30%, i la comissió del codi ètic, del 91,76%.

També et pot interessar

stats