Nacho Mas destaca que la Comunitat Valenciana té ja més de mil empreses emergents

El CEO de Startup Valencia anima el teixit empresarial valencià que acudisca al València Digital Summit "per a veure com afrontar la transformació digital"

Imatge d'arxiu del Valencia Digital Summit
Imatge d'arxiu del València Digital Summit / Arxiu

Aquesta setmana tindrà lloc els dies 15 i 16 de desembre la quarta edició de la València Digital Summit, una trobada per a l'intercanvi de coneixements de les start-ups o empreses emergents valencianes. El CEO de Startup Valencia, Nacho Mas, ha destacat en Les notícies del matí que és "molt important" que el teixit empresarial valencià acudisca a aquest esdeveniment "per a veure com afrontar la transformació digital".

Startup València és una associació oberta a tots els integrants de l'ecosistema innovador i tecnològic de la Comunitat Valenciana. El sector creix any rere any i, segons Mas, "en el nostre observatori hem detectat que tenim ja 1.012 start-ups valencianes".

El seu objectiu és treballar per a posicionar-se i cridar l'atenció perquè vegen que a la Comunitat Valenciana "hi ha emprenedors i empreses molt interessants per a desenvolupar negocis".

En aquest sentit, afirma que la pandèmia de la covid ha vingut bé al sector de la innovació i la tecnologia, perquè tant les empreses, com els particulars i l'administració pública "han requerit en el seu dia a dia molta més tecnologia".

Avantprojecte de llei de start-ups'

El Consell de Ministres va aprovar divendres l'avantprojecte de llei de start-ups amb la finalitat d'impulsar la creació i l'atracció de les empreses emergents que necessiten polítiques adequades a les seues característiques, sobretot pel que fa a les inversions.

Segons ha explicat el CEO de Startup Valencia, aquesta llei recull les reivindicacions del sector, "que estàvem orfes respecte a altres països del nostre entorn", com França, Portugal o el Regne Unit. "El que pretén és evitar la fugida de talents, que amb l'actual legislació era difícil de parar".

Les 'start-ups' naixen amb poc capital i el que necessiten quan demostren que la idea és vàlida són inversions per a créixer de forma accelerada i competir a escala global

També aborda altres aspectes sobre la fiscalitat i les inversions per a "beneficiar que tot aquest teixit d'empreses tecnològiques puguen ser competitives". Nacho Mas ha ressaltat que són empreses que a causa de les seues característiques ha de créixer més de pressa i arribar de manera global perquè no es queden arrere. "Naixen amb poc capital i el que necessiten quan demostren que la idea és vàlida són inversions per a créixer de forma accelerada i competir a escala global".

També et pot interessar

stats