Moda nupcial inspirada en Sorolla i indumentària 'no gender', novetats en la fira Festa i Boda

Acull aquest cap de setmana a Fira València més de 200 firmes i manté un espai per a la indumentària valenciana

Disseny de la firma Cache Croche
Disseny de la firma Cache Croche / Instagram: @cachecrocheoficial
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
10 de novembre 2023 - 07:00 Actualitzat: 13 de novembre 2023 - 08:26

Festa i Boda, la gran fira de bodes i celebracions de Fira València, inclou des d’aquest divendres una agenda repleta de desfilades de moda, joves talents, actuacions musicals, sortejos i premis. Tot això, com a complement d’una oferta comercial dels més de 200 firmes i marques presents fins al 12 de novembre a Fira València.

Seran tres dies de celebració, amb sorpreses com una desfilada de moda nupcial inspirada pel pintor valencià Joaquim Sorolla. Es tracta d'una posada en escena en què la marca Cache Croche fa el seu particular homenatge en l’Any Sorolla a través d'algunes de les seues creacions i d'una iniciativa molt singular, el Projecte Sorolla, en el qual ha tingut la col·laboració de l’alumnat de l'Escola de moda Cànem, Escoles d'Artesans, la UPV, San Juan Bosco de València i l'EASD.

La moda “més transgressora”, amb els Premis Talent

Segons ha avançat l’organització en un comunicat, en la cita també hi ha espai per a la moda “més transgressora”, a través d'una nova edició dels Premis Talent, uns guardons que premien la creativitat i l'entusiasme dels joves creatius valencians i que estableixen un pont d'unió entre talent i empresa. Les seues creacions protagonitzaran les desfilades de les vesprades de divendres i diumenge, en les quals –asseguren– hi haurà opcions “no gender, de moda no binària ni ajustada als patrons i estereotips clàssics entre home/dona”.

També hi haurà un espai per a la indumentària valenciana

Dins del programa no faltarà tampoc la Passarel·la d'Espai Indumentària Valenciana, la cita que se celebra conjuntament amb Festa i Boda al voltant de l'artesania i indumentària valenciana i que farà la pròpia desfilada dissabte. Està prevista la presència de més d'una vintena de firmes i marques d'indumentària, artesania i complements d'indumentària valenciana.

Totes oferiran una bona mostra tant de les últimes tendències com de la tradició més arrelada en vestits i complements tradicionals, en una passarel·la on no faltarà la nova fallera major de València, María Estela Arlandis, que acudirà amb la cort d'honor.

Desfilada d'indumentària tradicional
Desfilada d'indumentària tradicional / Festa i Boda

També et pot interessar

stats