Mercadona dona 25.100 tones de productes de primera necessitat en 2022, un 22% més

Els productes s'han repartit en 550 menjadors socials, 60 bancs d'aliments i altres entitats benèfiques amb les quals col·labora a Espanya i a Portugal

Una entitat religiosa rep aliments de Mercadona per a repartir entre el més necessitats
Una entitat religiosa rep aliments de Mercadona per a repartir entre els més necessitats / Mercadona

Mercadona ha donat 25.100 tones de productes de primera necessitat en 2022, un 22% més que l'any anterior, a més de 550 menjadors socials i 60 bancs d'aliments i altres entitats benèfiques amb les quals col·labora a Espanya i a Portugal.

La companyia ha destacat les més de 839 tones d'aliments, un 33% més que en 2021, donades a les nou entitats i associacions benèfiques amb les quals treballa a la província de València.

Així mateix, ha recordat que els clients han col·laborat en diferents iniciatives solidàries. Entre elles, la participació en la gran recollida d'aliments organitzada per la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments (Fesbal), en la qual gràcies a la solidaritat dels clients i a un 10% del total donat que Mercadona va sumar a aquesta iniciativa solidària es van aconseguir més de 3,5 milions d'euros.

Aquesta quantitat es va transformar al llarg de 2023 en més de 2.300 tones de productes de primera necessitat per als usuaris dels diferents bancs d'aliments participants.

Donacions de Mercadona
Donacions de Mercadona

En aquest sentit, ha incidit en el fet que un dels compromisos que Mercadona manté amb la societat és compartir "part de quant rep d'ella".

Així mateix, Mercadona col·labora amb 32 fundacions i centres ocupacionals en la decoració de les seues botigues amb murals, elaborats per més de 1.000 persones amb discapacitat intel·lectual.

Una altra línia estratègica d'aquest pla és la sostenibilitat. Mercadona, juntament amb els seus proveïdors treballa en l'estratègia 6.25 per a assolir en 2025 un triple objectiu: reduir un 25% de plàstic, que tots els envasos d'aquest material siguen reciclables, i reciclar tots els residus plàstics.

També et pot interessar

stats