Mazón i España es reuneixen amb PowerCo per garantir “estabilitat” a la gigafactoria a Sagunt

Ruth Merino i Arcadi España afirmen que el traspàs no interromprà l’agenda ni retardarà les dates

Reunió del nou Consell i l'equip de govern eixint amb els directius de PowerCO
Reunió del nou Consell i l'equip de govern ixent amb els directius de PowerCO / Twitter: @CarlosMazon40

Representants del nou Consell i de l'executiu ixent han participat en una reunió amb PowerCo per a enviar un missatge de “tranquil·litat i estabilitat” sobre el futur de la gigafactoria de Sagunt. Així ho han indicat la consellera d'Hisenda, Ruth Merino, i el seu antecessor, Arcadi España, en una roda de premsa conjunta després de reunir-se amb responsables de l'empresa. En la reunió ha participat també el president del Consell, Carlos Mazón.

España ha assenyalat que els socialistes, tant en el govern com en l’oposició, faran el necessari perquè l'agenda no s'interrompa i perquè el canvi de govern no retarde cap de les dates marcades. Ha considerat que així es dona un exemple positiu a tot Espanya.

Merino ha agraït a España la participació en la trobada. Ha remarcat que aquesta unió ha transmés responsabilitat i estabilitat, i ha facilitat la fluïdesa en la conversa entre tots. La consellera ha assenyalat que l’arribada de la multinacional alemanya no va de partits ni de governs, sinó que va de la Generalitat.

Preguntats sobre les negociacions per a la instal·lació de Tesla a la Comunitat Valenciana, tots dos han declinat fer declaracions.

També et pot interessar

stats