Mazón demana un vol directe entre Alacant i Nova York

Segons el president de la Diputació d’Alacant, la connexió serà “la joia de la corona” del turisme a la Costa Blanca

El president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, en FITUR
El president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, en FITUR / EFE

Segons el president de la Diputació, Carlos Mazón, Alacant és una destinació amb "categoria, emplaçament i possibilitats suficients" per a aconseguir una connexió aèria directa amb Nova York. És un repte "difícil, però possible", ha matisat el dirigent popular, qui assegura que es convertiria en la "joia de la corona" de la política turística de la Costa Blanca.

El també president del Patronat Costa Blanca ha aprofitat per a fer aquestes declaracions en la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR), on ha explicat que després que el port alacantí s’haja convertit en base de creuers, és "perfectament possible que un nord-americà viatge en un vol directe des de Nova York per a estar uns dies a la ciutat abans d'eixir en un creuer pel Mediterrani".

"Anirem a per aquesta connexió", ha prosseguit Mazón, per a això ha explicat que ja ha sol·licitat formalment tant a la Generalitat Valenciana com a l'aeroport Alacant-Elx Miguel Hernández i a l'ens Aeroports Espanyols i Navegació Aèria (AENA) "que ens ajuden a aconseguir un objectiu que tenim l'obligació de marcar si es vol continuar competint en les grans lligues del turisme".

El president de la Diputació ha comentat que també juga a favor d’aquest projecte el fet que la Universitat d'Alacant (UA) i la Miguel Hernández d'Elx (UMH) són dues de les destinacions principals triades pels estudiants d'altres països que desitgen aprendre espanyol a través del programa Erasmus. "Veig moltíssimes possibilitats que els joves estatunidencs interessats en el turisme lingüístic puguen ser una altra base important sobre la qual pivotar" la demanda del vol d'Alacant amb els EUA. 

També et pot interessar

stats