Masymas Supermercats augmenta un 11,5% la facturació en 2022, fins als 360,6 milions d'euros

El director de la cadena valenciana, José Juan Fornés, ha qualificat 2022 com un any "complicat" en el qual han hagut de "fer un gran esforç per a no repercutir l'increment de preus en el producte final"

Supermercat Masymas
Supermercat Masymas / Europa Press

Masymas Supermercats, de la distribuïdora valenciana Juan Fornés Fornés SA, va facturar l'any passat 360,6 milions d'euros, la qual cosa suposa un increment de l'11,5% en la xifra de negoci, en comparació amb els resultats de 2021.

La cadena ha tancat 2022 amb 117 supermercats en tota la Comunitat Valenciana i a la Regió de Múrcia, entre ells 36 establiments sota l'ensenya Masymas basic, supermercats de menor grandària, segons ha indicat la mercantil.

La cadena dona treball a 2.690 persones i l'any passat va avançar en "l'adaptació i la millora" dels seus establiments. En concret, va escometre la reforma integral de quatre supermercats situats a Santa Pola, Guardamar, Puçol i Castelló de la Plana.

També ha continuat ampliant la secció Cuina, on diàriament s'elaboren plats casolans per a emportar basats en la dieta mediterrània. Actualment, hi ha 21 botigues que compten amb aquest servei. A més, l'exercici passat va implantar el servei de compra en línia.

El director general de la cadena, José Juan Fornés, ha qualificat 2022 com un any "complicat" en el qual Masymas ha hagut de "fer un gran esforç per a no repercutir l'increment general de preus en el producte final i el continuarà fent malgrat les circumstàncies adverses com les actuals".

Entre les previsions per a enguany, Masymas continuarà escometent noves obertures i també remodelant supermercats. En aquest sentit, preveu una inversió de dotze milions d'euros dirigits, entre altres, a la inauguració de dos nous establiments a Peníscola i al Grau de Castelló i a la reforma integral d'altres dos punts de venda a Teulada i Xixona.

D'altra banda, la cadena avançarà en la seua aposta per la botiga ecoeficient i instal·larà plaques fotovoltaiques per a l'autoconsum en deu botigues més i punts de recàrrega per a vehicles elèctrics en altres 25 establiments.

També et pot interessar

stats