L'alcaldessa d'Onda detalla que Amazon crearà 1.500 llocs de treball directes i fins a 2.500 en moments de màxima activitat

Carmina Ballester assegura que la política de beneficis i bonificacions fiscals ha despertat l'interés de vora 7.500 inversors en tot el món

Carmina Ballester
Carmina Ballester / @OndaAjuntament

L'alcaldessa d'Onda, a la Plana Baixa, Carmina Ballester, ha explicat aquest dimarts en Les notícies del matí que el municipi té una situació estratègica privilegiada. Ara s'hi ultima la construcció del centre logístic d'Amazon, que crearà 1.500 llocs de treball directes i donarà faena fins a 2.500 persones en moments de màxima activitat. La responsable municipal ha defensat "la política de beneficis i bonificacions fiscals" que ha convertit en més atractiu aquest sòl, a més d'una política de serveis. "Vora 7.500 inversors de tot el món s'han interessat pels avantatges competitius que hi ha a Onda", ha remarcat durant l'entrevista.

Ballester ha assegurat que ja hi ha més de 500 empreses instal·lades a les quinze àrees industrials del municipi, majoritàriament empreses relacionades amb la indústria ceràmica. L'Ajuntament d'Onda, en tot cas, ha defensat una política de diversificació per a atraure noves empreses d'altres sectors.

Onda disposa d'un parc industrial de 12 milions de metres quadrats on s'està ultimant el magatzem d'Amazon. L'Ajuntament i la Cambra de Comerç de Castelló han posat en marxa una plataforma, anomenada Ondalogistic, per informar de les parcel·les existents i les disponibles. L'alcaldessa d'Onda ha explicat que Amazon es troba actualment en la selecció de personal i que l'Ajuntament ha coordinat amb Amazon la formació específica per als veïns del municipi. El centre logístic d'Amazon serà el primer que la multinacional tindrà a la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats