L'aeroport de Castelló operarà sis rutes regulars durant l'hivern que ve

Entre altres, el 31 d'octubre entrarà en funcionament la ruta a Madrid, amb cinc freqüències a la setmana

Aeroport de Castelló
Aeroport de Castelló / GVA

L'aeroport de Castelló, que gestiona la Generalitat des de finals del 2019, operarà durant la temporada hivernal pròxima —final d'octubre a final de març— sis rutes regulars, que generaran un total de quinze freqüències setmanals, xifra rècord per a la instal·lació en aquest període de l'any. Aquest estiu operen huit connexions regulars: dues amb Londres i una amb Brussel·les, Budapest (Hongria), Bucarest (Romania), Katowice (Polònia), Sevilla i Bilbao. 

Durant els cinc mesos de la temporada hivernal continuaran operant les dues rutes de Londres, amb dues freqüències setmanals, i les de Bucarest i Brussel·les, també amb dos vols a la setmana. El 30 d'octubre s'incorporarà la de Dublín (dues freqüències setmanals) i el 31 d'octubre la de Madrid, amb cinc freqüències, ha informat Aerocas en un comunicat.

El Consell va adjudicar el juliol a la companyia valenciana Air Nostrum el contracte de la connexió aèria subvencionada entre aquests aeroports durant els pròxims dos anys. El de Castelló és l'únic dels tres aeroports valencians de titularitat de la Generalitat.

La directora general d'Aerocas, Blanca Marín, ha destacat aquest dimecres l'objectiu de l'aeroport de sostindre el trànsit de passatgers al llarg de tot l'any, "a fi d'equilibrar l'activitat comercial en les temporades d'hivern i estiu, contribuint d'aquesta forma a la desestacionalització del sector turístic". Marín preveu que la pròxima campanya d'hivern "serà la millor en termes d'activitat comercial, gràcies al manteniment d'algunes de les actuals rutes i l'entrada en funcionament de les noves connexions de Dublín i Madrid".

Bon estiu

L'actual campanya estival és la millor des que es va posar en marxa el recinte. De fet, ha batut el seu rècord mensual de passatgers, amb total de 22.534 al juliol. Es tracta del registre més alt de la seua història, en superar per primera vegada els 20.000 viatgers mensuals.

També et pot interessar

stats