L'aeroport de Castelló registra un nou rècord mensual amb més de 22.500 passatgers al juliol

En els primers set mesos del 2022 s’han registrat més de 70.000 viatgers 

aeroport castello.mp4
Imatge exterior de l'aeroport de Castelló de la Plana / À Punt NTC

L'aeroport de Castelló de la Plana ha batut el seu rècord mensual de passatgers, en tindre'n un total de 22.534 al juliol. Es tracta del registre més alt de la seua història, en superar per primera vegada els 20.000 viatgers mensuals. De fet, l'actual campanya estival és la millor des que es va posar en marxa, com demostren les xifres de juny i juliol.

"Una tendència que està previst que es mantinga en aquest mes d'agost", segons la consellera de Mobilitat, Rebeca Torró, que també ha assenyalat que el trànsit comercial vinculat al turisme "és un pilar fonamental en l'estratègia de l'aeroport".

En concret, en l'acumulat dels set primers mesos de 2022, de gener a juliol, la xifra de viatgers a l'aeroport de Castelló ascendeix a 70.408. Respecte als moviments d'aeronaus, al juliol s'han registrat 974 operacions.

Aquest estiu operen huit connexions regulars: dues amb Londres i una amb Brussel·les, Budapest (Hongria), Bucarest (Romania), Katowice (Polònia), Sevilla i Bilbao. Les aerolínies amb connexions amb Castelló han programat per a l'actual campanya estival, des del final de març fins al final d'octubre, més de 700 vols regulars amb eixida o destinació en aquest aeroport.

L'activitat comercial es mantindrà durant la temporada hivernal, que arranca a la fi d'octubre, amb la continuïtat de quatre de les rutes que operen a l'estiu i l'activació de les noves connexions de Dublín i Madrid.

També et pot interessar

stats