L'aeroport de Castelló estrenarà el 26 de març la primera connexió amb Alemanya

La nova ruta a Düsseldorf estarà operada per la companyia Ryanair, que ha tret a la venda els bitllets aquest divendres

Nova ruta Castelló-Dusseldorf
Nova ruta Castelló-Düsseldorf / Twitter: @GVAterritori

L'aeroport de Castelló estrenarà el 26 de març la primera connexió amb Alemanya amb la posada en marxa d'una nova ruta a Düsseldorf, operada per la companyia Ryanair. L'aerolínia ha tret a la venda els bitllets aquest divendres.

Així ho ha anunciat la consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró, qui ha detallat que la nova línia disposarà de dues freqüències setmanals: dijous i diumenge.

La consellera, que s'ha reunit amb la directora general d'Aerocas, Blanca Marín, ha explicat que la ruta enllaçarà amb l'aeroport de Düsseldorf Weeze (NRN), situat a l'oest d'Alemanya, pròxim a la frontera dels Països Baixos, "afavorint així l'arribada de turistes de tots dos països".

Rebeca Torró ha incidit que la nova connexió "dona resposta a la demanda del sector turístic de la província de Castelló, que ha vingut incidint en la importància d'una línia aèria amb Alemanya per a potenciar la captació de turistes procedents d'aquest potent mercat emissor".

Connexió amb Hannover

La consellera ha recordat que la Generalitat també està treballant per a aconseguir una connexió directa entre l'aeroport de Castelló i Hannover a fi de potenciar la comunicació entre la Comunitat Valenciana i la regió de Baixa Saxònia, que comparteixen una vinculació amb Volkswagen per les gigafactories projectades en tots dos territoris.

Rebeca Torró ha manifestat satisfacció amb el llançament de la ruta de Düsseldorf, "que reforça l'oferta de destinacions de l'aeroport en aquest 2023".

En aquest sentit, ha recordat que el 28 de març s'activa una nova connexió amb Porto (Ryanair) i el 3 de juny, la de Roma (Wizz Air). Aquestes noves rutes se sumen a les ja existents.

A més, la consellera ha recordat la potenciació de la connexió amb Londres, que aquest estiu duplicarà l'oferta de vols, en passar de dos a quatre freqüències setmanals.

La de Düsseldorf es convertirà en la cinquena ruta que opera Ryanair en l'aeroport de Castelló, sumant-se a les de Londres, Brussel·les, Dublín i Porto.

També et pot interessar