Ryanair connectarà amb 4 vols setmanals Castelló i Londres-Stansted

Puig destaca que l'aeroport és una infraestructura "potent" des del punt de vista turístic i industrial, i ha "superat el rècord històric de 650.000 passatgers"

Imatge d'arxiu d'un grup de viatgers a l'aeroport de Castelló
Imatge d'arxiu d'un grup de viatgers a l'aeroport de Castelló / Twitter: @CDTairport

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat aquest dimecres que la companyia de baix cost Ryanair duplicarà la connexió des de l'aeroport de Castelló a Londres-Stansted. A partir de març hi haurà quatre vols setmanals, així ho ha anunciat Puig en una visita al port de Castelló.

El president ha dit que l'aeroport és una infraestructura "potent" des del punt de vista turístic i industrial, i "està aconseguint unes fites molt importants". "Ha passat el seu rècord històric de 650.000 passatgers i a partir del mes de març es duplicaran els vols a Londres amb la companyia Ryanair".

Es tracta d'una ruta, ha dit, que "està tenint un rendiment molt positiu" i, des d'aqueixa perspectiva, "continuem consolidant la gran oferta que significa aquest aeroport modern i pensat i treballat en aquests moments per als objectius de la societat i no per a cap altra cosa".

També et pot interessar

stats