L'aeroport de Castelló espera tancar l'any amb la "xifra rècord" de 150.000 passatgers

Puig avança que abans de gener s’aprovarà el pla especial de la zona d’activitats industrials annexa a l’aeroport i anuncia una nova ruta a Roma

Aeroport de Castelló
Aeroport de Castelló / Twitter: @CDTairport

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat que en els pròxims dies s'assolirà la "xifra rècord" de més de 144.000 passatgers i a final d'any s'espera tancar amb 150.000 passatgers.

"A més, també tindrem xifra rècord d'activitat industrial amb les activitats complementàries de manteniment i desmuntatge d'aeronaus", ha dit després de la reunió de treball amb la consellera de Territori, Rebeca Torró, i amb la directora d'Aerocas, Blanca Marín.

En la reunió han fet balanç de l'any de l'aeroport de Castelló, un exercici que, tal com ha informat el president, ha sigut un any rècord. "Hem aconseguit passar d'una situació molt deteriorada i inactiva de l'aeroport a tindre un instrument per a tota l'economia de Castelló i de tota la Comunitat Valenciana".

El cap del Consell també ha informat que entre finals d'any i primers de l'any que ve s'aprovarà el pla especial de la zona d'activitats industrials annexa a l'aeroport, que enfortirà la capacitat d'atraure noves inversions i, per tant, ocupació de qualitat.

Nova ruta Castelló-Roma al juny

Puig també ha anunciat que al juny començarà a operar una nova ruta que connectarà Castelló amb Roma-Fiumicino, que començarà a comercialitzar-se ja en els pròxims dies.

"Enguany ha sigut un any decisiu perquè, a més de les 10 rutes internacionals, hem assolit la ruta amb Madrid, que connecta amb tots els destins del món", ha conclòs.

També et pot interessar

stats