L'aeroport de Castelló estrena ruta a Madrid, que permetrà connectar amb 86 destinacions

Ryanair inaugura un nou itinerari a Dublín, que disposa de dues freqüències setmanals des de Castelló els dimecres i diumenges

L'aeroport de Castelló ha inaugurat aquest dilluns una nova ruta a Madrid
L'aeroport de Castelló ha inaugurat aquest dilluns una nova ruta a Madrid / À Punt NTC

L'aeroport de Castelló estrena noves rutes a Dublín i Madrid, que reforcen l'activitat en l'època hivernal. La ruta de Madrid comença aquest dilluns amb cinc freqüències setmanals i el fet d'enllaçar amb l'aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas multiplica les possibilitats de connexió des de Castelló i cap ací.

La ruta de Madrid operada per Air Nostrum tindrà cinc vols setmanals, cada dia menys els dimarts i dissabtes. Permetrà volar des de Castelló fins a 86 destinacions nacionals i internacionals, gràcies a l'àmplia xarxa de connexions que ofereix del grup Iberia-IAG.

La directora general d'Aerocas, Blanca Marín, ha traslladat als assistents que la connexió amb un hub internacional com l'aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas "suposa un salt qualitatiu per a l'aeroport de Castelló i una oportunitat per al teixit productiu del territori".

El fet de disposar d'aparcament gratuït a l'aeroport de Castelló, que el procés de facturació a l'aeroport siga senzill i ràpid són actius que destaquen des de la direcció de l'aeroport.

Nova ruta a Dublín

L'aeroport de Castelló ha estrenat aquest diumenge una nova ruta amb Dublín, operada per Ryanair, que disposa de dues freqüències setmanals en dimecres i diumenge. La de Dublín és en la tercera ruta que opera Ryanair a Castelló, després de Londres i Brussel·les.

La consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró, ha mostrat la seua satisfacció amb l'activació de la ruta de Dublín, "ja que contribueix a la desestacionalització de l'activitat comercial, a més de connectar amb un important mercat turístic emissor com és l'irlandés".

L'inici d'aquestes dues noves connexions permetrà a l'aeroport de Castelló oferir sis rutes regulars durant l'hivern, que comprén de final d'octubre a final de març, amb un total de 15 freqüències setmanals.

També et pot interessar

stats