Els hotels superen el 80% d'ocupació la nit de Cap d'Any i molts pengen el cartell de complet

Els de la ciutat de València són els que millor previsió d'ocupació registren, amb un 92%, mentre que Benidorm és la destinació amb més places disponibles i supera el 85%

Turistes arriben a hotels de la Comunitat Valenciana aquest divendres per a passar la nit de Cap d'Any
Turistes arriben a hotels de la Comunitat Valenciana aquest divendres per a passar la nit de Cap d'Any / À Punt NTC

Les celebracions de la nit de Cap d'Any han augmentat l'ocupació hotelera de la Comunitat Valenciana fins a nivells de temporada alta i pràcticament se supera el 80% en tot el territori i "molts hotels pengen el cartell de complet'".

Els hotels de València capital i els que estan oberts en l'entorn metropolità i la província són els que millor previsió d'ocupació registren, amb un 92%, mentre que Benidorm és la destinació que compta amb més places disponibles i supera el 85% en aquests moments, segons les dades de la patronal hotelera Hosbec.

La ciutat d'Alacant i els hotels de la Costa Blanca estaran al voltant del 80%. De les dades proporcionades, Hosbec avança que la previsió d'ocupació de l'interior de la província "frega el ple tècnic, amb molt poques places disponibles a la venda que s'esgotaran en poques hores".

La província de Castelló, malgrat ser el territori amb més estacionalitat, també ha experimentat un important increment de la demanda i l'ocupació hotelera per a la nit de Cap d'Any serà del 75% com a mínim, d'acord amb les previsions d'Hosbec.

A més, l'associació empresarial creu que amb la bona previsió meteorològica, és possible que la venda d'última hora acabe per elevar aquestes dades d'ocupació entre dos i cinc punts per damunt d'aquestes previsions".

Festes de sopar i cotilló

Les millors dades es corresponen a la venda de places per als sopars, festes i cotillons que organitzen els establiments hotelers. "Pràcticament, s'han venut íntegrament, perquè són molt demandades també per clients no allotjats, per la qual cosa la restauració vinculada a l'hoteleria també funcionarà a ple rendiment l'última nit de l'any", ha explicat la patronal.

El president d'Hosbec, Fede Fuster, ha valorat positivament aquestes dades i ha recordat que "fa un any va caure tota l'operativa per òmicron", per la qual cosa "aquesta serà la vertadera festa de nit de Cap d'Any des del 2019, amb valors molt similars als d'aquelles dates".

També et pot interessar

stats