El sector de l’oci espera amb optimisme “la millor nit de Cap d’Any de l’última dècada”

La fi de les restriccions per la covid i el fet que enguany la celebració cau dissabte auguren una vetlada multitudinària

Imatge de persones ballant en una discoteca
Imatge de persones ballant en una discoteca / Shutterstock

La Federació d'Oci i Turisme de la Comunitat Valenciana (Fotur) preveu que més de 500.000 persones isquen a gaudir de la que, segons espera, serà "la millor nit de Cap d'Any de l'última dècada" i la "primera postcovid".

Locals d'oci, pubs, sales de festa, cafés teatre i concerts esperen acollir una nit de Cap d'Any multitudinària: per fi han desaparegut les restriccions i podem celebrar aquesta nit sense limitacions. Igualment, molts locals preparen una celebració que "previsiblement arrasarà per caure dissabte", segons ha indicat Fotur en un Comunicat. Al mateix text detallen que en data d'aquest dimarts ja no existeix disponibilitat de discjòqueis per a Cap d'Any, "una situació que no es veia des de fa anys".

Quant a l'oferta per a l'última nit de l'any, Fotur ens recorda que els salons de bodes i convencions ofereixen menús i cotilló, espectacles en viu i en altres casos orquestres. Per la seua part, les discoteques tenen una venda anticipada "molt activa": es pot gaudir de cotilló i festa a partir de vint euros per entrada. La majoria dels pubs obriran amb copa i cotilló.

A més, es preveu una gran afluència del públic de la Comunitat Valenciana i també "molts desplaçaments de turistes de les comunitats limítrofes que visitaran la Comunitat" segons Fotur.

Fotur ha fet una crida a la prudència, i ha recomanat "l'ús del transport públic en desplaçaments, el consum moderat i el compliment de totes les mesures de seguretat". Un any més s'ha enviat una check list a tots els locals perquè revisen la normativa de seguretat i "poder garantir una nit de Cap d'Any segura i divertida".

També et pot interessar

stats