Els hotelers estimen que punts com Morella o Montanejos poden arribar al 90% d'ocupació el cap de setmana que ve

Les dades de la patronal Hosbec mostren que la segona part del pont pot ser més forta pel que fa a l'ocupació que la primera

El turisme rural frega el 90% d’ocupació per al pont de Tots Sants
Turistes, en una imatge d'arxiu

El turisme a la Comunitat Valenciana viu dies d'animació. La patronal hotelera Hosbec ha assegurat aquest dilluns que durant el cap de setmana que ve punts turístics com Morella (Ports) o Montanejos (Alt Palància) poden arribar a una ocupació del 90%, i inclús superar-la. "És molt probable que la reserva d'última hora puga elevar aquests percentatges per damunt de les previsions fins i tot fins a cinc punts addicionals, sobretot amb càrrec al mercat espanyol de proximitat", ha analitzat la patronal en un comunicat.

Així mateix, la patronal manté per a aquesta primera part del pont la previsió d'ocupació mitjana del 66% per a la Comunitat Valenciana amb puntes del 70% per a Benidorm i València.

La marató impulsa l'ocupació a València

Les dades d'Hosbec mostren que la segona part del pont pot ser més forta pel que fa a l'ocupació que la primera. De fet, durant el cap de setmana del 2 al 6 de desembre, l'ocupació mitjana a la Comunitat Valenciana s'ha situat en el 70% aproximadament, ha analitzat la patronal. Dades que a Benidorm han pujat fins al 75% i a la ciutat de València ha estat en el 85% amb motiu de la marató. Castelló també ha tingut una ocupació hotelera en aquest primer tram del pont més llarg de l'any que s'ha situat en el 70%.

També et pot interessar