El pont més llarg de l'any comença amb una ocupació hotelera del 70%

Els operadors ferroviaris han duplicat el nombre de places i la DGT preveu 2.835.000 desplaçaments de llarg recorregut a les carreteres valencianes

Imatge d'arxiu de la recepció d'un hotel
Imatge d'arxiu de la recepció d'un hotel / À Punt NTC

Milers de persones es desplacen aquest divendres a la Comunitat Valenciana en l’inici del pont de desembre, el més llarg de tot l’any, per carretera, avió i tren. La Direcció General de Trànsit (DGT) preveu 2.835.000 de desplaçaments de llarg recorregut a les carreteres valencianes –el 21% del total a Espanya– durant l'operació especial. 

També els operadors ferroviaris actius –Renfe i Ouigo– han duplicat el nombre de places fins a l’11 de desembre. De fet, Renfe ha posat a la venda 283.000 bitllets, que faran que el territori valencià siga una de les destinacions més demanades a Espanya. 

En aquest pont, la mitjana d'ocupació arribarà al 70%, que s’elevarà fins al 100% a les cases i els hotels rurals a l’interior de la província de Castelló. El bo viatge ha impulsat molts turistes a redescobrir el territori a un preu més assequible. 

Els hotelers preveuen que serà una de les millors campanyes turístiques amb xifres d'ocupació semblants a les del 2019, l'any previ a la pandèmia de covid-19. També l'interior d'Alacant parteix amb bones xifres, amb més d'un 60%. 

Benidorm, la nau capitana del turisme a la província d'Alacant, preveu una ocupació de quasi un 74% de les places hoteleres. La bona previsió de l'oratge per a la setmana que ve fa confiar que espentarà les reserves d'última hora. Per davant hi ha un macropont per a desconnectar, gaudir de la gastronomia i descobrir nous paratges. 

També et pot interessar

stats