Hostalers d’Elx proposen donar carmanyoles als clients per a evitar el malbaratament de menjar
Els recipients seran sostenibles i reutilitzables, i la campanya s’emmarca dins dels ODS de l’ONU
La Plataforma d'Hostaleria d'Elx ha impulsat una campanya per a fomentar que els restaurants d'aquesta localitat oferisquen tàpers a la clientela amb l'objectiu de reduir el “desaprofitament d'aliments” i incentivar el “consum responsable”.
En un comunicat, la plataforma ha anunciat que ha llançat aquesta campanya de sensibilització i sostenibilitat, sota el lema “Pel tàper que mai vas tornar a casa", juntament amb la Unió Gremial i la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme.
Segons aquest col·lectiu, la iniciativa està alineada amb diversos objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l'Agenda 2030 de les Nacions Unides, com la producció i consum responsable, l'acció pel clima o la vida dels ecosistemes terrestres.
La presidenta de l'entitat, Paqui Solves, ha avançat que els recipients que s'entregaran seran sostenibles i reutilitzables. “Junts podem marcar la diferència i construir un futur més sostenible”, ha afirmat.