La històrica Ferry's és l'empresa valenciana que aspira a adquirir Marie Claire

L'oferta competirà amb la de la polonesa Koltex Kolbuszowa

Imatge d'arxiu de treballadors de Marie Claire
Imatge d'arxiu de treballadors de Marie Claire / À Punt NTC

La històrica tèxtil Ferry's, amb seu a Canals (Costera), aspira a adquirir la unitat productiva de Marie Claire després de presentar una oferta de compra de la firma amb seu a Vilafranca (Ports) davant l'administrador concursal. Esta oferta se suma a la presentada per l'empresa polonesa Koltex Kolbuszowa, les quals ja estan en el jutjat número 1 del Mercantil de Castelló, segons han informat fonts d'UGT.

Si les ofertes compleixen els requisits, seran traslladades pel jutjat als representants dels treballadors, als personats en el procediment i als titulars de crèdits privilegiats que puguen estar afectats, com a creditors hipotecaris, entre d’altres.

Igualment, el jutjat demanarà un informe de l'administrador concursal i comprovarà que la solvència de l'oferent està acreditada i que les condicions oferides s'ajusten al text refós de la llei concursal.

Ferry's, amb una plantilla de quasi un centenar de treballadors i treballadores, es dedica a la fabricació de roba interior, roba exterior bàsica i calces Prenel, potenciadores del rendiment esportiu. 

Marie Claire es va fundar el 1907 i té un gran arrelament a les comarques de l'interior de Castelló. El fabricant va obrir fa més de cent anys i des dels orígens es dedica a la confecció i comercialització de calces. Una activitat que, amb els anys, s'ha diversificat per a passar a elaborar també altres productes de caràcter tèxtil. La companyia, que estava en mans de Think Textil des del 2021, va arribar a tindre mil treballadors i treballadores.

També et pot interessar

stats