La Generalitat ofereix 25 punts d'assistència adicionals a les oficines d'Hisenda per a fer la renda

La campanya d'atenció presencial estarà oberta fins al 30 de juny i s'ha de concertar una cita a través del web i de l'aplicació Agència Tributària

El conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Arcadi España, durant la presentació a Alacant de la campanya presencial de la renda
El conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Arcadi España, durant la presentació a Alacant de la campanya presencial de la renda / Europa Press

La Generalitat ha instal·lat 25 punts d'assistència gratuïta per a oferir un servei "pròxim i gratuït" als 2,4 milions de valencians que tenen l'obligació tributària de presentar la declaració de la renda de 2021. Així ho ha destacat el conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Arcadi España, durant la presentació a Alacant de la campanya presencial de la renda, que comença aquest 1 de juny.

El conseller ha posat en relleu que es tracta de la xifra "més alta" d'oficines d'atenció presencial i és un "bon exemple de col·laboració" entre l'Administració de l'Estat, la Generalitat i els ajuntaments que "ens han cedit espais per a poder instal·lar aquestes oficines".

En concret, a la província d'Alacant, la Generalitat disposar de nou oficines temporals a Alacant, Altea, Santa Pola, el Pinós, el Campello, Torrevella, Xaló, Xixona i l'Alfàs del Pi. A la de Castelló les huit oficines dependents se situaran a Castelló de la Plana, l'Alcora, Sant Mateu, Sogorb, Morella, Vistabella del Maestrat, Benicarló i Montanejos. Finalment, a la de València s'instal·laran huit oficines a València, Albaida, Xelva, Aiora, Ademús i la Font de la Figuera i dos a Xiva, una al centre i l'altra a la urbanització de Calicanto.

España també ha subratllat que amb aquesta campanya presencial "volem ajudar les persones majors, a les que tenen dificultat per a desplaçar-se". També als que viuen als "pobles de costa amb molta població i un volum elevat de declaracions o de l'interior amb distància" dels centres habituals de l'Agència Estatal de l'Administració Tributària.

"Tot perquè disposen d'aquest assessorament gratuït amb la fi aconseguir que les obligacions tributàries les complim d'una forma fàcil i senzilla", ha afegit.

Cita prèvia

La campanya d'atenció presencial estarà oberta fins al 30 de juny i per a poder fer ús d'aquest servei presencial, gratuït i personalitzat, s'ha de concertar cita (estarà operativa fins al 29 de juny) a través del web i de l'app 'Agència Tributària'.

Horari

Així mateix, l'horari d'atenció al públic per a fer la declaració presencial de la renda serà els dilluns, dimarts i dijous, de 09:00 a 14:30 hores, i de 16:00 a 19:00 hores, mentre que els dimecres i divendres estarà disponible de 09:00 a 15:00 hores.

També et pot interessar

stats