S’obri el termini per a sol·licitar cita presencial per a fer la renda

Els contribuents podran acudir a les oficines de l’Agència Tributària a partir de l’1 de juny

Dependències de l'Agència Tributària en una imatge d'arxiu
Dependències de l'Agència Tributària en una imatge d'arxiu / Marta Fernández (Europa Press)

Si vosté és dels que prefereix fer les gestions administratives cara a cara, des d’aquest dijous pot sol·licitar cita per a fer la declaració de la renda de l'any 2021. Les cites començaran a donar-se per al dia 1 de juny.

El termini de presentació de la renda finalitzarà el 30 de juny per a totes les declaracions, tant les que són a ingressar com les de tornar diners al contribuent. Ara bé, el termini en les declaracions a ingressar en l’administració amb domiciliació bancària conclourà el 27 de juny.

A més de l’elaboració de la renda presencial, aquest document que els contribuents han de presentar de manera anual pot presentar-se per internet i a través de l’aplicació mòbil de l’Agència Tributària. Els ciutadans també tenen l’opció de l’assistència telefònica, una alternativa a l’ajuda presencial en oficines.

En aquesta campanya està previst que es presenten més de 21,9 milions de declaracions, un 0,9% més que l'any passat. D’aquest total, s'espera que més de 14,3 milions donen dret a devolució, per un import estimat d'11,1 milions d’euros. També es preveuen 5,9 milions de declaracions a ingressar per un import de 13.400 milions d’euros.

 

 

 

També et pot interessar

stats