Garamendi demana que la vacunació siga obligatòria per als treballadors

El president de la patronal CEOE considera que els que es neguen a rebre la vacuna "posen en perill la resta de les plantilles"

El president de CEOE, Antonio Garamendi, durant la seua visita al Monestir de Yuso
El president de CEOE, Antonio Garamendi, durant la seua visita al monestir de Yuso / Abel Alonso (Efe)

El president de la CEOE, Antonio Garamendi, ha donat suport aquest dijous a la idea de fer obligatòria la vacunació per als treballadors d'empreses públiques i privades, "perquè els que es neguen a rebre la vacuna posen en perill la resta de les plantilles".

En una trobada informativa, ha recordat que ell es va referir fa uns dies a la possibilitat de fer obligatòria la vacuna contra la Covid i, després de rebre contestació d'alguns sectors, ha subratllat que, "almenys, el debat cal posar-lo damunt de la taula".

"En jo sóc partidari perquè s'ha demostrat que la vacuna és la clau de la recuperació econòmica de tots", ha assenyalat, i "si tirem cap avant, és perquè el 80 per cent de la població ja està vacunada". No obstant això, "veiem com en empreses hi ha persones negacionistes de la vacuna, que posen en perill gent que ja s'ha vacunat" i "hi ha els que no volen estar al costat d'ells", ha indicat.

Garamendi creu que, d'una banda, cal parar esment a la "insolidaritat" d'aquestes persones que no s'han vacunat perquè "hi ha llibertat, però acaba quan comença la del costat i la gent s'hauria d'avergonyir posar en perill uns altres".

Demana ajudes al teatre, el cine i la música

D'altra banda, davant el projecte de facilitar un bo cultural als joves de 18 anys, el president de la CEOE considera que el que caldria fer és valorar com es potencia la cultura i "potser no hauria de fer-se com una despesa d'aquesta forma, sinó amb ajudes al teatre, al cine o a la música". A més, ha reclamat una "llei potent de protecció de drets d'autor".

També et pot interessar

stats