Ford Almussafes para la producció fins al 25 d'abril

A petició de la direcció, s'ha acordat modificar el calendari de l'ERTO i parar ja en el torn de vesprada pels problemes en la cadena de subministrament

Un treballador a la planta de Ford d'Almussafes en una imatge d'arxiu / Biel Aliño (Efe)
Un treballador a la planta de Ford d'Almussafes en una imatge d'arxiu / Biel Aliño (Efe)

La factoria Ford a Almussafes pararà aquest dimecres la producció en el torn de vesprada en tots els sistemes, amb el qual a les 14:00 hores iniciarà ja les vacances de Setmana Santa i Pasqua fins al 25 d'abril.

La comissió de seguiment de l'expedient de regulació temporal d'ocupació de Ford s'ha reunit de manera urgent aquest matí i, a petició de la direcció de l'empresa, ha acordat modificar el calendari d'aplicació de l'ERTO i parar la producció en el torn de vesprada.

Incendi a la planta de pintures

Fonts sindicals han atribuït aquesta parada a motius tècnics, relacionats amb un xicotet incendi que ha ocorregut en la planta de pintures. Per contra, fonts de la direcció de la factoria han negat que haja sigut aquest el motiu, sinó els problemes en la cadena de subministrament.

Sobre l'ocorregut en la planta de pintures, han explicat que hi ha hagut un "xicotet incident", però "tot es recupera amb normalitat".

També et pot interessar

stats