La Fira del Vehicle d'Ocasió ven vora mil cotxes el cap de setmana

L'edició finalitza amb més visites i més operacions tancades que l'edició de l'any passat

15a edició de la Fira del Vehicle Selecció Ocasió de València
15a edició de la Fira del Vehicle Selecció Ocasió de València / Fira València

La quinzena edició de la Fira del Vehicle Selecció Ocasió de València tanca aquest diumenge amb un balanç positiu, ja que s'han venut vora mil cotxes d'ocasió, seminous, de km 0 i de gerència durant el cap de setmana.

El mercat ha mostrat més dinamisme, amb més operacions tancades que en l'edició de l'any passat, i la tendència "és positiva i s'ha notat en la fira", segons ha explicat el president del certamen, l'empresari Enrique Tomás.

Al migdia d'aquest diumenge es comptabilitzaven ja 920 vehicles venuts, a falta dels que es puguen adquirir aquesta vesprada, quan moltes de les operacions pendents el divendres i dissabte acaben formalitzant-se, segons fonts de Fira València.

Aquesta xifra suposa un lleuger increment respecte als 817 cotxes que es van vendre en l'edició passada i evidencia una certa recuperació del mercat d'ocasió, tal com apunten estudis com el que va presentar Ganvam el divendres en la fira, que mostra un creixement d'aquest mercat a la Comunitat Valenciana del 2% respecte a 2022.

La Fira del Vehicle Selecció Ocasió també ha registrat un increment en les xifres de visitants, perquè al migdia d'aquest diumenge ja s'havien superat les 11.000 visites, enfront de les 9.300 registrades el 2022.

A més, moltes de les assistents a la Fira de la Carrera de la Dona, "Sport Woman", que durant el divendres i dissabte s'ha celebrat també a Fira València, han pogut visitar el certamen de l'automòbil, perquè per cada dorsal es donaven de manera gratuïta dues entrades a aquest saló.

També et pot interessar

stats