La Fira del Vehicle d'Ocasió posa a la venda 1.500 cotxes des de 5.000 euros

Per cada vehicle nou es venen 2,3 usats i la Comunitat Valenciana, que concentra una quota de mercat de l'11% del nacional, ha venut 50.520 turismes de segona mà en el primer trimestre

Vehicles en la
La Fira del Vehicle Selecció Ocasió posa a la venda cotxes procedents d'una trentena de marques / Twitter: @Feria_Valencia

La Fira del Vehicle Selecció Ocasió, que se celebra des de divendres en Fira València, posa a la venda 1.500 cotxes procedents d'una trentena de marques a partir de 5.000 euros.

La quinzena edició d'aquest certamen reunirà l'oferta de vehicle d'ocasió, seminou, quilòmetre zero i gerència amb tota mena de motors, des de dièsel o gasolina fins als diferents formats d'híbrids i fins i tot 100% elèctric.

Segons dades de l'Associació Nacional de Venedors de Vehicles (Ganvam), per cada vehicle nou es venen 2,3 usats a la Comunitat Valenciana.

Les dades de la patronal de distribuïdors oficials i independents Ganvam, que en el marc de la fira organitza divendres una jornada professional per a analitzar l'impacte de la recuperació d'estoc en el sector, posen de manifest "l'estabilitat del mercat de segona mà".

La Comunitat Valenciana, que concentra una quota de mercat de l'11% sobre el total nacional, acumula un volum de 50.520 turismes de segona mà venuts en el primer trimestre, en línia amb les 50.486 unitats registrades en el mateix període de l'any anterior.

En paral·lel a aquesta fira se celebra una trobada europea de cotxes personalitzats Eurocrew, amb cotxes modificats procedents d'Espanya, Portugal, França, el Regne Unit i Suïssa.

Eurocrew espera reunir en Fira València més de 5.000 apassionats d'aquesta cultura urbana durant els dos dies habilitats, dissabte i diumenge.

També et pot interessar

stats