Els empresaris valencians i madrilenys debaten aquest dimecres de logística i mobilitat

Les patronals, cambres de comerç i directius de Ford, Iryo, Air Nostrum, Baleària i Autoritat Portuària de València participen a Madrid en aquesta trobada

Empresaris valencians i madrilenys, aquest dimecres, al Port de València
Empresaris valencians i madrilenys, aquest dimecres, al Port de València / APV

Cimera empresarial entre la Comunitat Valenciana i Madrid. El Casino de Madrid acull aquest dimecres una trobada titulada "Mobilitat, innovació i logística", segons recull el web de la CEV. La cita està organitzada per les cambres de comerç de les dos comunitats autònomes, les patronals, la Fundació Conexus i l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE).

Durant la jornada es presentaran dades econòmiques de l'eix Comunitat Valenciana-Madrid. També es parlarà de mobilitat en una taula redona on participaran el president de Ford Espanya, Jesús Alonso, el d'Air Nostrum i d'Iryo, Carlos Bertomeu, el president de Vectalia, Antonio Aria, i la presidenta d'Aelec, Marina Serrano.

En la jornada també participaran, entre altres, el president de l'Autoritat Portuària de València, Aurelio Martínez. Precisament la patronal madrilenya va defensar, en una visita al port de València el passat febrer, la importància d'ampliar el recinte. El president de la Confederació Empresarial de Madrid (CEIM), Miguel Garrido, va defensar que la nova terminal de contenidors és un projecte “ambiciós i necessari” per a augmentar les relacions comercials entre la Comunitat de Madrid i la Valenciana i potenciar el seu pes en l'economia europea.

No és la primera cimera bilateral de la Comunitat Valenciana. El passat setembre, el Consell i el govern d'Aragó van protagonitzar una cimera bilateral Saragossa-València per a impulsar el corredor cantàbric-mediterrani

També et pot interessar

stats