Els empresaris d’Alacant ajornen les mobilitzacions previstes per a reclamanr un millor finançament

El ministre d'Afers Estrangers, José Manuel Albares, ha escoltat les seues demandes durant una trobada aquest dilluns

El ministre d'Afers Estrangers, José Manuel Albares, de visita aquest dilluns a Alacant, amb els empresaris de la província / À Punt NTC

Els empresaris alacantins han decidit aquest dilluns ajornar les mobilitzacions que tenien previstes per a aquesta setmana a Madrid per reivindicar unes inversions justes. El ministre d'Afers Estrangers, José Manuel Albares, de visita aquest dilluns a Alacant, ha assegurat que el govern central treballa per a aconseguir uns pressupostos generals adaptats a les necessitats de la província. 

Albares ha escoltat les demandes dels empresaris per millorar els comptes de l'Estat, que col·loquen la cinquena província en població i paràmetres econòmics en l'últim lloc per inversions el 2023. El ministre ha assegurat que l'executiu té la intenció de millorar-los. 

A l'espera que arribe aquesta modificació, l’empresariat ha decidit ajornar la manifestació prevista a Madrid aquesta mateixa setmana i han traslladat al ministre un pla d'acció per revertir el desequilibri amb Alacant.

"Ja ho diu el nostre eslògan: Alacant es mereix més. I en això estem”, ha assegurat Salvador Navarro, president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), després de la trobada amb el ministre. Els empresaris també li han traslladat a Albares les repercussions econòmiques d'unes 1.400 empreses valencianes per la crisi diplomàtica que hi ha amb l'Algèria.

També et pot interessar

stats