EasyJet tornarà a connectar Alacant amb Londres a partir del 29 d'octubre

L'objectiu de l'aerolínia és contribuir a millorar la connectivitat internacional d'Alacant i acostar el seu atractiu costaner als principals aeroports d'Europa

Avió d'EasyJet
Avió d'EasyJet / Soeren Stach (Europa Press)

EasyJet tornarà a operar la ruta que connecta l'aeroport d'Alacant amb el de Londres-Southend a partir de la temporada d'hivern del 2023, des del 29 d'octubre. Els vols ja estan a la venda en el web de l'aerolínia.

El seu objectiu és continuar contribuint a millorar la connectivitat internacional d'Alacant i acostar el seu atractiu costaner als principals aeroports d'Europa, segons explica en un comunicat.

La ruta comptarà amb dues freqüències setmanals (dijous i diumenges). Per a atendre la demanda, s'han programat un total de 16.368 seients.

En conjunt, entre les dotze rutes que EasyJet ofereix des de —i cap a— Alacant per a la pròxima temporada d'hivern, hi ha programats un total de 712.000 seients, un 30% més que el mateix període de l'any passat.

Nova base a l'Altet a la primavera del 2024

Recentment, aquesta aerolínia va anunciar que obrirà una nova base estacional en l'aeroport d'Alacant-Elx Miguel Hernández, a l'Altet (Baix Vinalopó), que estarà operativa a partir de la primavera del 2024.

Serà la seua quarta base a Espanya i possibilitarà la creació de vora cent llocs de treball directes entre pilots i tripulació.

També et pot interessar

stats