L'Aeroport d'Alacant-Elx, reconegut com el millor aeroport d'Europa en la seua categoria

El Consell Internacional d'Aeroports ha atorgat aquest guardó a la infraestructura alacantina en la franja de trànsit entre 15 i 25 milions de passatgers

Aeroport d'Alacant-Elx
Aeroport d'Alacant-Elx / Shutterstock

El Consell Internacional d'Aeroports (ACI) ha atorgat a l'Aeroport d'Alacant-Elx Miguel Hernández el premi al millor aeroport d'Europa en la categoria entre 15 i 25 milions de passatgers.

L'aeroport alacantí repeteix amb aquest premi, que ja va obtindre en els anys 2018 i 2019, i torna a ser reconegut pels passatgers en els seus esforços per a oferir la millor experiència de viatge.

A més, en els dos exercicis anteriors, la terminal alacantina va ser premiada per disposar de les millors mesures d'higiene a Europa contra la covid-19.

Aquests guardons són especialment rellevants, ja que provenen de les valoracions que realitzen els passatgers en les enquestes ASQ recaptades per ACI.

El programa ASQ és un pla global d'avaluació comparativa en la indústria aeroportuària que permet testar el servei que s'ofereix en cada aeroport i comparar-lo amb les infraestructures de la resta del món de grandària similar.

Mesuren l'experiència als aeroports amb relació a aspectes com l'accés, les instal·lacions, l'amabilitat del personal, la seguretat i el temps d'espera en el control de seguretat.

La directora de l'aeroport, Laura Navarro, destaca que el premi rebut "suposa un estímul per a continuar oferint el millor servei al passatger i un reconeixement a tots els que desenvolupem la nostra labor en aquestes instal·lacions".

Segons ha dit, treballaran en aquesta línia, a través del pla de qualitat 2022-2023 posat en marxa per l'equip d'Aena a l'aeroport i que contempla "nombroses mesures enfocades a millorar espais i promoure processos més còmodes i inclusius per als diferents perfils de viatgers".

També et pot interessar

stats