EasyJet obrirà una base a l'aeroport d'Alacant el 2024

La companyia ha anunciat que generarà cent ocupacions directes noves i tindrà tres avions

Un avió de la companyia easyJet en una imatge d'arxiu
Un avió de la companyia EasyJet en una imatge d'arxiu / Europa Press

EasyJet ha anunciat l'obertura d'una base estacional a l'aeroport d'Alacant-Elx Miguel Hernández, situat a l'Altet. Estarà operativa a partir de la primavera del 2024, serà la quarta base de l'aerolínia a Espanya i possibilitarà la creació de vora cent llocs de treball directes entre pilots i tripulació.

La nova base estacional tindrà tres avions de la família A320, cadascun amb una capacitat per a transportar 186 passatgers.

En 2024, l'aerolínia preveu arrancar la seua primera temporada d'estiu amb base a Alacant, amb 1,62 milions de seients oferits, un creixement del 16% en comparació amb l'actual temporada alta en la qual té 1,4 milions de seients oferits a través d'onze rutes a destins com Amsterdam, Edimburg, Ginebra o Basilea.

Des de la companyia relacionen l'anunci amb la seua aposta per Espanya i pel model de base estacional, un format que li permet enfortir els mercats existents i crear nous fluxos en funció de les opcions més demandades, a més de contribuir a l'ocupació local en una temporada clau.

Alacant se sumarà així a les seues bases estacionals a Palma (2017) i Màlaga (2021), tres destins estratègics d'estiu i els més populars en la seua xarxa de destins a Espanya al costat de Barcelona. De fet, Alacant era el destí més popular de l'aerolínia a Espanya, que encara no tenia una base.

Des que EasyJet va començar a operar a Alacant el 1999 amb una primera ruta a Londres Stansted, l'aerolínia ha transportat 27,5 milions de passatgers cap a Alacant o des d'ací, i s'ha posicionat com la segona en volum de viatgers excloent les connexions domèstiques, que no formen part de la seua activitat.

També et pot interessar

stats