Les Corts aproven una PNL per a donar suport al desenvolupament de Webit València 2020

És d'un dels majors festivals digitals i d'innovació europeus se celebrarà en La Marina de València del 17 al 20 de juny.

El Webit 2020 abordarà qüestions com la intel·ligència artificial
El Webit 2020 abordarà qüestions com la intel·ligència artificial / Webit

Per a la responsable de la Regidoria de Desenvolupament Innovador de l'Ajuntament de València, Pilar Bernabé, la celebració de Webit València 2020 suposa "una de les primeres fites de la plataforma VLC Tech City", l'objectiu de la qual és "fer que València atraga el talent internacional, retinga el talent local, i promoga la inversió i la creació de projectes".

Es preveu que participen 1.500 empreses tecnològiques, 450 ponents i més de 15.000 persones de 120 països, a més de 500 inversors i 500 mitjans acreditats. Unes xifres que, segons l'administració, "han motivat que les Corts insten el Consell de la Generalitat a sol·licitar al Govern d'Espanya que "Webit València 2020 siga declarat esdeveniment excepcional d'interés públic".

En aquest sentit, Bernabé ha assenyalat que és tot un èxit que València haja aconseguit atraure aquest festival de gran importància per a la ciutat i el seu sector tecnològic i innovador, un esdeveniment que és un fòrum "de referència" per a les empreses emergents, ja que "el 65% de les start-ups seleccionades per a exhibir els seus productes i serveis obtenen finançament en un termini de 8 mesos des de la celebració del Webit".

En aquesta edició del festival s'abordaran qüestions com la intel·ligència artificial, l'Internet de les coses, la ciberseguretat, el futur de l'alimentació, la mobilitat i la salut i es podran veure avanços com vehicles autònoms i voladors, robots amb aparença humana, realitat virtual, biotecnologia, realitat augmentada i aplicacions d'intel·ligència artificial d'última generació.

L'esdeveniment tecnològic té el suport d'Ajuntament de València, la Diputació de València, la Generalitat Valenciana i l'estat, i de la societat civil i empresarial. A més, hi participaran empreses i institucions com la Comissió Europea, IBM, Google, Telefónica, Amazon, Samsung, Microsoft o Airbus.

També et pot interessar

stats