Consum va guanyar 54,6 milions i va crear 668 noves ocupacions el 2019

La cooperativa assegura que les previsions per a 2020 són "tremendament incertes" a causa de la Covid-19.

El director general de Consum, Juan Luis Durich, aquest dijous
El director general de Consum, Juan Luis Durich, aquest dijous

La cooperativa de supermercats Consum va obtindre uns beneficis de 54,6 milions d'euros el 2019, el que suposa un increment del 4,7% respecte a l'exercici anterior, i va crear 668 ocupacions, fins a arribar a una plantilla formada per 16.031 treballadores i treballadors.

El director general del supermercat, Juan Luis Durich, ha informat aquest dijous en una roda de premsa telemàtica dels resultats de la cooperativa, que va facturar l'any passat 2.935 milions d'euros, un 7,4% més que el 2018. A més, va repartir 27,9 milions entre els socis treballadors.

El balanç, relatiu a l'any passat, no arreplega encara el probable impacte de la pandèmia de coronavirus en els comptes de la cooperativa. Segons ha manifestat Durich, les previsions per a l'exercici de 2020 són "tremendament incertes" a causa de la crisi sanitària perquè creu que generarà una "guerra de preus" en l'últim trimestre de l'any. Tot i això, ha assenyalat que Consum mantindrà la política d'oferir qualitat i continuarà compatibilitzant la marca del fabricant amb la de la mateixa cadena.

També et pot interessar

stats