Consum busca 2.500 persones per a treballar durant la campanya d'estiu

Amb aquestes incorporacions, inferiors a les sol·licitades en els anys anteriors, la cooperativa pretén reforçar la plantilla dels seus més de 460 supermercats

Un treballador de Consum
Un treballador de Consum / Consum

Consum busca 2.500 professionals per a incorporar-los a les contractacions de reforç en els més de 460 supermercats que té de cara a la campanya d'estiu i per a substituir les vacances de l'actual plantilla de la cooperativa.

La cooperativa de distribució ha explicat aquest dimecres que els llocs oferits són per a cobrir tasques bàsiques del supermercat, com a venedors de caixa reposició, venedors de frescos.

La xifra és inferior als 4.000 llocs de treball que Consum oferia en 2021 i als 5.000 que va demanar en 2020. En tot cas, la cooperativa valenciana ofereix jornades completes i parcials, amb una duració de contracte entre 3 i 6 mesos i amb una retribució d'accés de 1.200 euros bruts al mes, que pot incrementar-se en funció del lloc de treball. Per a accedir a les ofertes els candidats han de registrar-se en https://www.consum.es/trabaja-en-consum/.

Consum ha ampliat que els candidats han de tindre "el títol de l'ESO, una clara orientació al client, ganes d'aprendre, actitud per al treball en equip i residència pròxima on s'ofereix el lloc". També han aclarit que no és necessària "experiència prèvia, ja que es facilitarà formació".

També et pot interessar

stats