Consum oferta 5.000 llocs de treball com a contractacions de reforç i substitucions de vacances

L'oferta s'adreça a personal operatiu dels supermercats i es requereix titulació en ESO i una clara orientació al client.

La cooperativa informa que, actualment, es troben en ple procés de selecció de personal
La cooperativa informa que, actualment, es troben en ple procés de selecció de personal / Consum

Consum oferta 5.000 llocs de treball de cara a les contractacions de reforç per a l'estiu i la substitució de vacances del personal dels seus més de 450 supermercats. La temporada estival anirà des de maig fins al final de setembre.

Els llocs que s'ofereixen són, majoritàriament, per a personal operatiu dels seus supermercats. Es requereix titulació en ESO, una clara orientació al client, ganes d'aprendre i actitud per al treball en equip. No cal tindre experiència prèvia, ja que es facilitarà formació al lloc mateix, segons ha detallat Consum.

La cooperativa informa que, actualment, es troben en ple procés de selecció de personal. Per a accedir a les ofertes, els candidats s'han de registrar en el web de consum.

A més, per a fer front a l'augment de la càrrega de treball que hi ha hagut per la crisi del coronavirus, Consum també ha reforçat la plantilla mitjançant l'ampliació de jornades laborals, així com a través de la contractació de personal per a les plataformes logístiques i els supermercats. Amb aquestes iniciatives, la cooperativa genera més de 7.600 llocs de treball nous.

Seguretat i prevenció

Consum assenyala que, en aquesta crisi per la pandèmia de coronavirus, ha instal·lat mampares posteriors en la línia de caixes dels supermercats, que se sumen a les davanteres que ja van col·locar el 27 de març en tota la xarxa comercial.

A més, com a mesura preventiva, a partir del 8 de maig, la cooperativa començarà a prendre la temperatura a tots els treballadors i treballadores de supermercats, plataformes logístiques i seus a l'entrada del lloc de treball.

També et pot interessar

stats