Consum busca 4.000 nous treballadors i treballadores per a l'estiu

La cadena valenciana de distribució du a terme el procés per a cobrir les vacances de la seua plantilla a les seues 460 botigues

Una treballadora de Consum
Una treballadora de Consum / Consum

Consum ofereix 4.000 llocs de treball per a l'estiu. La cooperativa valenciana de distribució ha explicat que necessita aquesta quantitat de persones, amb jornades completes i parcials, per a reforçar els mesos d'estiu i cobrir les vacances del personal als seus més de 460 supermercats propis. Els contractes tindran una durada de tres a sis mesos -d'abril a setembre, principalment- i la retribució d'accés és de 1.200 euros bruts al mes, que pot arribar a 1.700 euros en funció del lloc de treball que s'hi ocupe.

La xifra és inferior als 5.000 llocs de treball que la cadena oferia l'any passat amb el mateix objectiu. Els llocs són, en la seua majoria, per a cobrir les tasques del personal operatiu als supermercats i la meitat de les 4.000 ocupacions procedirà de les plantilles de reforç per la Covid-19 i les ampliacions dels contractes que es van realitzar amb motiu de Pasqua.

Consum ha detallat que per a optar a un dels llocs de treball es requereix titulació en ESO, una clara orientació al client, ganes d'aprendre, actitud per al treball en equip i residència pròxima on s'ofereix el lloc. No cal experiència prèvia, ja que es facilitarà formació.

Consum suma actualment 17.400 treballadors. L'any passat va contractar 6.149 persones i va realitzar 2.873 ampliacions de jornada des del començament de la crisi sanitària.

També et pot interessar

stats