La Comunitat Valenciana, tercera de l'estat espanyol amb més signatures hipotecàries en el segon trimestre

La signatura d'hipoteques va augmentar un 20,5% en aquest període de l'any.

Els notaris apunten que "continua el fort augment" de préstecs hipotecaris per a l'adquisició d'habitatges
Els notaris apunten que "continua el fort augment" de préstecs hipotecaris per a l'adquisició d'habitatges

La Comunitat Valenciana és la tercera de l'estat espanyol amb més signatures hipotecàries en el segon trimestre de l'any. Els préstecs hipotecaris van créixer un 20,5 % al territori valencià, segons les dades del Consell General del Notariat.

Solament Balears va decréixer, amb un 9,2 % menys d'hipoteques signades, mentre que en tretze autonomies es van registrar pujades superiors als dos dígits, especialment significatives a Castella i Lleó (30,7 %), Andalusia (21 %), la Comunitat Valenciana (20,5 %), La Rioja (20 %), Catalunya (14,9 %) i Madrid (11,7 %).

En l'estat espanyol, els notaris apunten que "continua el fort augment" de préstecs hipotecaris per a l'adquisició d'habitatges, que ja es va apreciar en el trimestre anterior, amb un repunt del 14,5 %.

D'altra banda, en l'estat espanyol també va augmentar la compravenda d'habitatges, amb un creixement de mitjana del 10,9 % en el segon trimestre, en comparació del mateix període de 2017.

Per comunitats autònomes, sols a les illes Balears va retrocedir en el nombre de transaccions per a comprar una casa entre abril i juny, amb una caiguda del 4 %, mentre que a Navarra i a Astúries es van donar els majors percentatges.

També et pot interessar

stats