Cevisama s'ajorna fins a juny per l'escalada de contagis

El clúster del taulell de Castelló i Fira València han decidit que el certamen ceràmic que estava previst per a febrer se celebre del 13 al 17 de juny

Clients arribant a Cevisama a Fira València en una imatge d'arxiu
Clients arribant a Cevisama a Fira València en una imatge d'arxiu / Cevisama

Cevisama, la principal fira del sector tauleller espanyol concentrat a les comarques de Castelló, s'ajorna fins al mes de juny.

Aquest dimarts hi ha hagut una reunió entre el clúster del taulell, Ascer, i Fira València i han decidit que se celebrarà del 13 al 17 de juny com a conseqüència de la sisena onada de la pandèmia de covid-19.

El certamen estava previst que es fera el mes de febrer, del 7 a l'11, però l'evolució dels contagis obliga a replantejar-ho tot. Les empreses consultades per À Punt ja donaven per fet aquest matí que s'hauria de retardar.

Cevisama compta amb més de 38 anys d'experiència com a certamen monogràfic del sector ceràmic, el bany i la pedra natural. Amb més de 120.000 metres d'exposició comercial i un programa referent d'activitats paral·leles, s'ha convertit en cita professional ineludible. En aquests moments Cevisama té confirmats 392 expositors, dels quals 153 són de ceràmica.

Amb el trasllat de Cevisama a juny a causa de la covid el sector ceràmic castellonenc aconsegueix un canvi de dates que s'ha mogut en múltiples ocasions amb l'objectiu d'allunyar Cevisama de Cersaie, la fira que se celebra Bolonya a final de setembre i que és la més important del sector.

També et pot interessar

stats