Cevisama suspén l'edició de 2021 pel coronavirus

La fira havia ajornat la celebració del certamen de febrer al maig.

Imatge de l'última edició de Cevisama al febrer de 2020
Imatge de l'última edició de Cevisama al febrer de 2020 / À Punt NTC

Cevisama, el saló internacional de la indústria ceràmica, l'equipament de bany i la pedra natural, que se celebra cada any a Fira València ha suspés l’edició de 2021 a causa de “la roïna situació de la pandèmia de coronavirus”. El saló ja havia anunciat que l'ajornaven de febrer al maig, no obstant això, ara l'organització ha decidit suspendre-la definitivament.

De fet, les associacions sectorials representades en el comité organitzador, atesa la sensibilitat majoritària de les seues empreses associades, han coincidit que l'evolució de la crisi sanitària no permet celebrar Cevisama 2021 amb “garanties d'èxit”.

Respecte a aquesta decisió, el president de Cevisama, Manuel Rubert, ha subratllat que l'organització “lamenta profundament haver de prendre aquesta decisió” però, ha insistit que “la inversió que realitzen les empreses és molt important i no es pot celebrar una fira que no garantisca als clients un retorn per a aquesta inversió i els done oportunitats de negoci”.

Finalment, la direcció també ha aprofitat per a fixar les dates de la pròxima edició de l'any 2022, que si la situació ho permet, tindrà lloc del 7 a l'11 de febrer.

També et pot interessar

stats