El cava valencià presenta les novetats al Mercat de Colom de València

Set cellers de Requena protagonitzen aquest cap de setmana la IX Fira del Cava Valencià

El Mercat de Colom de València, escenari aquest cap de setmana de la 9a Fira del Cava Valencià / Cava de Requena

El cava valencià torna a prendre aquest cap de setmana, i un any més, el Mercat de Colom de València en una de les cites més importants de l'any. Els set cellers que formen l'Associació d'Elaboradors de Cava de Requena protagonitzen la novena edició d’una fira que presenta les virtuts d’aquest producte a les portes de Nadal.

Durant dos dies s'hi podran tastar diversos espumosos protagonistes d’aquestes celebracions de la mà dels cellers Coviñas, Chozas Carrascal, Dominio de la Vega, Hispano Suizas, Cavas Marevia, Pago de Tharsys i Torre Oria.

Enguany tots els cellers presenten novetats, algunes per ser de noves anyades i unes altres en forma de noves etiquetes que posicionen alguns caves entre els espumosos més exclusius que s'elaboren a tot l’Estat.

El col·lectiu de cavistes de Requena travessa per un dels millors moments, tant en vendes com en consolidació de la imatge de qualitat, en el mercat nacional i internacional. La campanya de Nadal de l’any passat, el cava valencià va augmentar les vendes d'un 10%, xifra que esperen mantindre enguany.

Rebeca García, presidenta de l'Associació d'Elaboradors de Cava de Requena, afirma que la Fira del Cava Valencià “és el nostre esdeveniment més important [i] per a molts valencians s'ha convertit d'alguna manera en l'inici de la campanya de Nadal”.

De fet, la Comunitat Valenciana és el principal mercat del cava de Requena, un producte que presideix cada vegada més taules en els mercats internacionals, especialment als països del nord d’Europa o al Japó.

Enguany per a poder gaudir de la fira, però, cal adquirir tiquets. La primera opció, un tiquet individual de 15 euros, que inclou dues consumicions de cava, dues de cava prèmium i una de gastronomia; o bé un tiquet “duo” per 25 euros, “pensat per a compartir”, que inclou tres consumicions de cava, tres de cava prèmium i dues de gastronomia.

També et pot interessar

stats