El bitcoin assoleix un nou preu rècord i supera els 63.000 dòlars

Coinbase comença aquest dimecres a cotitzar en el selectiu tecnològic Nasdaq, en el qual pot convertir-se en la major eixida a borsa de l'any en Wall Street

El bitcoin està en una tendència alcista
El bitcoin està en una tendència alcista / Wit Olszewski (Shutterstock)

Les criptomonedes continuen batent rècords a pesar dels dubtes i la polèmica que generen. El bitcoin, la criptomoneda més coneguda, va marcar aquest dimarts un nou rècord en superar un valor per damunt de 63.000 dòlars (52.633,35 euros) de cara a l'eixida a borsa que protagonitzarà aquest dimecres la plataforma de compravenda de criptomonedes Coinbase en l'índex Nasdaq. El rècord anterior al de dimarts es va registrar el 15 de març.

Coinbase és la major plataforma de negociació de criptomonedes dels Estats Units. Aquest dimecres comença a cotitzar al selectiu tecnològic Nasdaq, en el qual pot convertir-se en la major eixida a borsa de l'any a Wall Street, amb una valoració que podria superar els 100.000 milions de dòlars i que representa un pas més en la consolidació de les criptodivises.

El comportament del bitcoin l'últim any crida l'atenció per la seua gran volatilitat, ja que va passar dels 4.000 dòlars (3.346 euros) registrats fa just un any als valors actuals. Per aquesta raó, la CNMV i el Banc d'Espanya van emetre fa aproximadament dos mesos un comunicat en el qual advertien del risc que tenen les criptomonedes per als inversors. I la ministra d'Afers Econòmics, Nadia Calviño, va defensar al febrer la intenció del govern espanyol d’avançar cap a “un marc regulador que protegisca els ciutadans” amb les noves realitats derivades de la digitalització, com els bitcoins.

També et pot interessar

stats