Benidorm serà la 'sala de màquines' del turisme espanyol amb la Plataforma Intel·ligent de Destí

Reyes Maroto destaca que "el compromís" del govern amb la Comunitat Valenciana i amb Benidorm com a exponent de "turisme de qualitat"

Constitució de l'ens promotor de la Plataforma Intel·ligent de Destí
Constitució de l'ens promotor de la Plataforma Intel·ligent de Destí / Delegació del govern

Benidorm es converteix en la sala de màquines del sector turístic espanyol en albergar la seu de la Plataforma Intel·ligent de Destí. Una plataforma que està cridada a ser crucial en el procés de transformació de destins i sector turístic facilitant l'accés a tecnologies i solucions digitals i que mobilitza una inversió de 130 milions d'euros.

La ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, han subscrit aquest dilluns un conveni de col·laboració per a l'impuls i la implantació de la futura Plataforma Intel·ligent de Destí que tindrà la seu a l'Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat·tur), situat a Benidorm.

Durant l'acte també s'ha constituït l'ens promotor de la plataforma, un òrgan de coordinació i cooperació amb el sector i les xarxes de ciutats.

Reyes Maroto ha destacat que "és un dia molt important perquè es reafirma el compromís del govern amb la Comunitat Valenciana i amb Benidorm com a exponent del nostre turisme de qualitat".

Aquesta Plataforma intel·ligent de destins actuarà com a centre unificat d'operacions des d'on "dirigir i coordinar totes les seues activitats amb la resta de destins participants de la Xarxa DTI", ha agregat Maroto.

Amb aquesta eina es genera un ecosistema digital que permetrà optimitzar costos i temps de desplegament, facilitant l'ús de mètriques i interconnectant i atenent les necessitats de tots els agents del sector.

El viatger podrà interactuar a través de la plataforma amb el destí i les seues empreses, mantenint la fidelitat amb l'oferta abans, durant i després del viatge per diferents canals, com les xarxes socials, el web o les apps.

També et pot interessar

stats