Bankia i CaixaBank reuniran els seus consells la setmana que ve

Han de definir el nou organigrama resultant de la fusió entre ambdues entitats bancàries.

Bankia i CaixaBank reuniran els seus consells la setmana que ve
Bankia i CaixaBank reuniran els seus consells la setmana que ve

CaixaBank i Bankia tenen previst reunir la setmana que ve els seus respectius consells d'administració, unes cites periòdiques per a les quals es desconeix l'orde del dia, però en les quals previsiblement es continuarà avançant en el procés de fusió amb l'esbós del nou organigrama de l'entitat resultant.

D'aquesta manera, podria ser en les reunions de la setmana que ve quan el president de Bankia, José Ignacio Goirigolzarri, i el conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, anuncien la composició del comité de direcció, tal com publiquen Expansión i El Confidencial. Des de CaixaBank i Bankia no han fet comentaris sobre aquest tema.

De moment, se sap que la nova entitat estarà presidida per l'actual president de Bankia, José Ignacio Goirigolzarri, mentre que el conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, serà el primer executiu del banc fusionat.

El consell d'administració de la nova CaixaBank estarà integrat, a més, per Joaquín Ayuso García, Francisco Javier Campo García, Eva Castillo Sanz, Teresa Santero Quintillá, Fernando María Costa Duarte Ulrich, Tomás Muniesa Arantegui, José Serna Masiá, María Verónica Fisas Vergés, Cristina Garmendia Mendizábal, María Amparo Moraleda Martínez, Eduardo Javier Sanchiz Irazu, John Shepard Reed i Koro Usarraga Unsain.

Després de la presentació de l'operació de consolidació el mes de setembre passat, Goirigolzarri va confirmar que l'actual conseller delegat de Bankia, José Sevilla, no formaria part del consell de l'entitat fusionada, però va assegurar que Sevilla mantindria "una posició de gran responsabilitat" en el comité de direcció de la nova CaixaBank, la composició de la qual encara és una incògnita.

El número tres de l'entitat, Leopoldo Alvear (director financer de Bankia), ha sigut fitxat per Banc Sabadell com a nou director general financer, en substitució de Tomás Varela. Per la seua banda, el president de CaixaBank, Jordi Gual, deixarà l'entitat després de completar-se l'operació.

També et pot interessar

stats