Amazon Prime apuja un 39% el preu a Espanya: costarà 49,9 euros anuals

La multinacional justifica l'encariment, efectiu a partir del 15 de setembre, en la inflació i l'augment de la despesa en "els costos específics del servei"

Logo d'Amazon Prime en un telèfon mòbil
Logo d'Amazon Prime en un telèfon mòbil / Shutterstock

La multinacional de comerç electrònic Amazon apujarà a partir del 15 de setembre les tarifes del servei Amazon Prime a Espanya un 38,6%, que passaran dels 36 euros anuals actuals als 49,90 euros. Justifica la mesura en "l'augment de la inflació", que els han ocasionat un "increment general i material en els nivells de despesa" que afecta "els costos específics del servei". 

La companyia, que ha informat els subscriptors aquesta matinada a través d'un correu electrònic, insisteix que la pujada de preus es deu "a circumstàncies externes que no depenen d'Amazon". A més de l'encariment si es contracta el servei anual, la tarifa mensual costarà 4,99 euros en lloc de 3,99 com ara, un 25% més. 

En el comunicat a la clientela, el gegant de comerç electrònic fa referència també a la clàusula 5 dels termes i condicions d'ús, on recull la possibilitat d'executar pujades en les subscripcions. I recorda als usuaris que el nou preu s'aplicarà a les renovacions que es facen a partir del pròxim 15 de setembre.

Aquesta és la segona pujada d'Amazon Prime a Espanya des que va començar a oferir el servei al país. A més de l'enviament ràpid i gratuït, inclou servei de música (Amazon Music), accés a sèries i pel·lícules (Amazon Prime Vídeo), llibres (Prime Reading), ofertes o una subscripció gratuïta a Twitch, entre altres.

Amazon va aplicar el primer increment en el preu del servei Prime a Espanya en 2018, quan va passar de costar 19 a 36 euros anuals. 

També et pot interessar

stats