Amazon inaugura a Onda el centre logístic més gran que té a la Comunitat i el tercer d'Espanya

L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester reivindica la millora d'infraestructures viàries per a potenciar la competitivitat de la zona

El president de la Generalitat, Ximo Puig, observa una de les cintes transportadores del centre d'Amazon inaugurat a Onda
El president de la Generalitat, Ximo Puig, observa una de les cintes transportadores del centre d'Amazon inaugurat a Onda / Generalitat

El centre que Amazon ha inaugurat aquest dilluns a Onda (Plana Baixa), s'ha convertit en el cinqué centre, i el més gran, que té la multinacional a la Comunitat Valenciana.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat que la inauguració d'aquesta instal·lació mostra que la Comunitat Valenciana és un punt fiable per a invertir. Puig ha assegurat que la planta crearà 500 llocs de treball, xifra que se suma als 600 que ja treballen per a la multinacional en tot el territori autonòmic.

Puig ha remarcat també la importància de les grans empreses per a impulsar i ajudar a les xicotetes i mitjanes empreses. "Estic convençut que aquest centre serà un punt neuràlgic per a intentar generar majors aliances en les pimes valencianes", ha emfatitzat durant la intervenció.

Amazon va triar Onda com a ubicació per a aquesta planta ara fa dos anys. El centre té una superfície de 77.000 metres quadrats i està situat en una parcel·la de 200.000. És el tercer magatzem d'articles de grans dimensions d'Espanya. La planta actualment dona treball a 350 persones i els seus responsables han dit que la idea és anar incrementant aquesta xifra. El centre està especialitzat en articles de grans dimensions (més de mig metre) o de formes més complexes.

L'alcaldessa d'Onda reclama més infraestructures

L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, ha valorat la importància de la planta. Ballester, a més, ha aprofitat l'ocasió per a reclamar les inversions en infraestructures que necessita la zona "per a guanyar en competitivitat" i continuar creant llocs de treball o millorar l'estat del benestar. Ballester ha detallat la petició i ha dit que Onda necessita que es milloren els accessos al polígon per evitar col·lapses, culminar la connexió entre la CV-10 i la CV-21, el vial ràpid entre Onda i Vila-real i que es construïsca la ronda nord a Onda.

També et pot interessar

stats