Més de 24.000 firmes demanen que el comerç tanque abans els dies centrals de Nadal

UGT-PV ha entregat aquest dilluns al conseller d'Economia Sostenible, Rafa Climent, les firmes per sol·licitar la modificació de la Llei de Comerç en aquest sentit

El comerç podria canviar el seu horari per les vacances de Nadal / À Punt NTC

El sindicat UGT-PV ha presentat aquest dilluns una iniciativa que pretén que els dies de Nadal siguen de celebració per a tots i totes, també per a les plantilles del comerç. UGT-PV ha lliurat al conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, un total de 24.163 signatures per a sol·licitar la modificació de la Llei de Comerç de la Comunitat Valenciana, ajustant l'horari comercial autoritzat dels grans magatzems i els establiments comercials perquè els dies 24 i 31 de desembre el tancament siga a les 15:00 hores.

"Tots, Conselleria i patronals, han d'entendre que és la nostra obligació lluitar per a millorar les condicions laborals dels treballadors i que aquesta és una demanda pertinent. En aquestes dates, aquest col·lectiu també té el dret a conciliar el treball amb la vida familiar i personal", reivindica el sindicat en un comunicat.

En concret, a través d'aquesta petició lliurada el passat 11 de novembre, se sol·licita a la Conselleria poder modificar la Llei 3/2011, de comerç de la Comunitat Valenciana en l'article 17 Horari general i que es prenguen les iniciatives legals oportunes amb la finalitat que la demanda s'incorpore al text legal.

També et pot interessar

stats